Voertips wintermaanden

Hc de karper Spijk

Voertips van Sensas

Op deze pagina staan een aantal basisvoeders van Sensas beschreven. Dit zijn kant en klare voeders, die zijn afgestemd op de verschillende omstandigheden en hengeltechnieken. Deze basisvoeders zijn voldoende om witvis te lokken, maar kan natuurlijk naar eigen keuze en inzicht verrijkt worden met andere lokmiddelen. De Sensas basisvoeders kunnen gemend worden met brood-, paneer-, en/of beschuitmeel. Voor een goed resultaat echter minimaal 50% van een Sensas basisvoeder gebruiken.

3000 ETANG

Een universeel basisvoer voor het vissen in stilstaand of langzaam stromend water. 3000 ETANG bevat smaak- en geurstoffen, die voor tal van vissoorten als brasem en voorn aantrekkelijk zijn. De beste voermethode is het in 1x plaatsen van het voer, waarbij het ballen ter grootte van een vuist gemaakt dienen te worden.

3000 FEEDER GEEL

SENSAS heeft met de 3000 FEEDER GEEL een specifiek voer ontwikkeld die geschikt is voor het feeder vissen. Deze voer bevat zeer voedzame delen, speciaal voor water waar de brasem in grote scholen op zoek is naar voedsel. Het heeft een indringende geur en vele werkende zaden, waardoor het voer snel los komt uit de korf.

3000 BREME

Een rijk mengsel met een grote aantrekkingskracht op brasem en andere witvissen. Dit voer gebruiken in combinatie met een basisvoer zoals 3000 ETANG. De verhouding kun je het beste rond de 70% basis en 30% 3000 BREME houden.Dit voer is echter minder geschikt voor stromend water. Dit komt door de lichte bestanddelen en lage bindingsfactor.

De Karper clubcafe
Café Carillon

De Karper lid worden
Lid worden hc de karper